Awards

De NVVS reikt twee prestigieuze awards uit ter erkenning van bijzondere prestaties binnen het vakgebied van seksuologie.

NVVS Seks & Media Prijs

Image

Jaarlijks reikt de NVVS de Seks & Media Prijs uit, een onderscheiding die kwalitatieve mediaberichtgeving over seksualiteit bevordert. Deze prestigieuze prijs is bedoeld om schrijvende pers en programmamakers voor radio, televisie, en internet te inspireren.
Wij moedigen hen aan om gebalanceerde, goed onderbouwde en informatieve content over seksualiteit te delen, wat bijdraagt aan een positieve benadering van dit onderwerp.

Van Emde Boas-van Ussel Prijs


Eens in de twee jaar reikt de NVVS de Van Emde Boas-van Ussel Prijs uit. Deze prijs, ingesteld in 1985, is vernoemd naar twee gerenom-meerde seksuologen: Dr. Coen van Emde Boas, de eerste Nederlandse hoogleraar seksuologie, en Dr. Jos van Ussel, een vooruitstrevende Vlaamse seksuoloog die in Nederland werkzaam was. 
De Van Emde Boas-van Ussel Prijs is bedoeld om een persoon te eren die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse of Vlaamse seksuologie.

Bekijk overzicht van winnaars
Image