Intimiteit Nederland - Omdat Iedereen Liefdevolle Aandacht Verdient

Intimiteit Nederland - Omdat Iedereen Liefdevolle Aandacht Verdient

Met een maatschappelijke missie om liefdevolle knuffelzorg en aandacht te bieden, is ons bemiddelingsbureau ontstaan gericht op aanvullende thuiszorg op het gebied van intimiteit en knuffelzorg. We zijn er voor iedereen voor wie intimiteit lastig is.

Particuliere aanvullende knuffelzorg thuis
Wij geloven dat ieder mens recht heeft op warmte, troost en genegenheid, ongeacht hun achtergrond of levensfase. Zit je in een partnerrelatie met verschillende behoeftes? Ben je alleenstaand omdat je geen relatie wilt of kunt aangaan? Ben je eenzaam? En verlang je wel naar gezelschap en aanraking? Wij gaan open en eerlijk met jou in gesprek en kijken waar jij behoefte aan hebt. Onze knuffelcoaches geven jou van gezelschap tot een knuffel, massage of meer. Vertel ons wat je nodig hebt.

Een Team Vol Liefdevolle Aandacht
Bij Intimiteit Nederland zijn al onze knuffelcoaches zelfstandige professionals, vanuit mensen uit de zorgwereld tot toegewijde massage-experts. Allen zijn zorgvuldig geselecteerd, met een hart voor de mens en een open geest. Onze knuffelcoaches kennen hun eigen grenzen, begrijpen en respecteren die van jou en bieden de warmte en genegenheid waar zoveel behoefte aan is.

Knuffelzorg: Het recept voor geluk
Het is wetenschappelijk bewezen dat knuffelen en liefdevolle aandacht je algemene gezondheid verbetert en je je vrolijker én beter in je vel voelt. Ons doel is helder: het bevorderen van welzijn en levenskwaliteit voor iedereen door middel van liefdevolle aandacht. We streven naar het verminderen van eenzaamheid en het verbeteren van geestelijke en intieme gezondheid. Daar doen we het voor.

Meld u aan voor een knuffeldate
Via ons platform koppelen we knuffelcoaches aan iedereen die moeite heeft van het vinden van intimiteit. Gun uzelf binnen de hectiek van alledag even een moment voor uzelf. Knuffelzorg of meer aan huis door vakkundig en gescreende knuffelcoaches, veelal met een zorgachtergrond. Wij vervullen de behoefte aan liefdevolle zorg thuis.

Bij Intimiteit Nederland geloven we in de kracht van openheid en steun als het gaat om intimiteit. Samen bouwen aan een toekomst waarin intimiteit en zorg hand in hand gaan, zonder schaamte of oordeel, maar juist als teken van gezondheid en begrip. Dit doen we door informatie te delen op onze Facebook en Instagram en open in gesprek te gaan met individuen en organisaties.

Meer informatie en online aanmelden kan via www.intimiteit-nederland.nl of bel 085-0604604.

Terug naar het Nieuwsoverzicht