NVVS Media Training voor NVVS Woordvoerders

NVVS Media Training voor NVVS Woordvoerders

Ben je al NVVS woordvoerder of wil je in de toekomst meewerken aan media-verzoeken die ons steeds vaker bereiken? Vul dan de datumprikker in en kom naar de NVVS Media Middag op zaterdag 12 of 19 oktober.  

Op 1 van deze middagen verzorgt de NVVS Pijler Media van 13 tot 17 uur een inhoudelijke bijeenkomst, inclusief mediatraining en borrel: de NVVS Media Middag. Uit deze 2 data kiezen we de middag waarop de meesten van jullie aanwezig kunnen zijn.

Doel en inhoud van de Media Middag                                                                                                                          

Het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is om elkaar (beter) te leren kennen en onderling af te stemmen hoe we het woordvoerderschap voor de NVVS invullen. Hoe gebruik je daarbij de handleiding media-woordvoering NVVS, rekening houdend met je eigen expertise, werkwijze en presentatiestijl? Deze en andere vragen komen aan bod in de mediatraining, georganiseerd door een deskundig communicatieadviseur, ervaren in het werkveld van de seksuele gezondheid.

We oefenen met praktijksituaties, bij voorkeur met jullie eigen casuïstiek of uitdagingen in contacten met media. Samen maken we een plan om de NVVS en haar leden actiever te presenteren, zowel aan media als mogelijk toekomstige cliënten. Verder is er ruimte te bespreken wat we nodig hebben om als NVVS-professionals op een plezierige, praktische en efficiënte manier in te gaan op  mediaverzoeken

Filmpjes van NVVS-professionals                                                                                                                                  

Voor op de NVVS site en socials willen we filmpjes maken waarin NVVS-professionals in 2 minuten vertellen over hun werk en expertise. Wil jij dit? Geef het dan aan in de datumplanner.  Afhankelijk van het aantal aanmeldingen doen we dit tijdens de Media Middag of een ander moment.  

Kosten en accreditatie                                                                                                                                                       

Het NVVS Bestuur en de Pijler Media vinden het belangrijk dat jullie aanwezig zijn en deze mediatraining volgen. Ook voor NVVS-collega’s met veel media-ervaring is dit een bevordering van de deskundigheid. Wij garanderen een inspirerende, leerzame en praktische inhoud. Deelname kost 50 Euro, NVVS -accreditatie wordt aangevraagd.

Wil je meedoen aan de Media Middag? Vul dan voor 1 september 2024 de datumplanner in.

We kijken er naar uit jullie te verwelkomen op de NVVS Media Middag!

Met vriendelijke groet, namens de NVVS Pijler Media,

Yuri Ohlrichs, voorzitter

Terug naar het Nieuwsoverzicht